LYKKE COFFEE CLUB  Easily the best coffee - delivered to your door!

Lykke Coffee Club is a coffee subscription from Lykke Kaffegårdar. Lykkes amazing & sustainable coffee, packaged for super simple brewing.

SUBSCRIPTIONS

HAPPINESS

LYKKE COFFEE CLUB

Ett kul urval gokaffe, levererat till din dörr och förpackat i en komposterbar påse såklart.

Vem är Lykke?


Vi på Lykke Kaffegårdar är ett gäng kafferostare och kaffebönder som vill göra större skillnad i vår bransch. Genom att odla själva och utmana gamla normer kring hur kaffe ska odlas och processas med målsättningen att ingen eller inget tar skada när du njuter av en god kopp kaffe. Och så vet vi ju att det smakar bättre då också!

ENKELT

Kaffet skickas hem till din dörr redo att njutas!

ROLIGT

I LCC får du testa nya kaffesorter och gamla favoriter.

GOTT

Vi kalibrerar bryggningen på rosteriet. Du häller på vattnet och sen smakar det perfekt!

FÖRPACKNING

Vi funderade länge och noga över förpackning för LYKKE COFFEE CLUB. Engångsanvändning är ju egentligen inget åtråvärt. Men samtidigt är den mängd kaffe som åker i vasken efter varje bryggning skrämmande stor. Kaffe som odlats, rostats och bryggts med kärlek - och som bara slängs. Så att brygga för det du verkligen vill dricka hoppas vi väger upp. (utan att du behövera väga något på en våg)
Vi ville ju heller inte skapa en produkt som genererar en massa metallkapslar eller fossila plaster ute i naturen, så förpackningen för LCC är tillverkad av helt naturliga och nedbrytbara material såsom papper och majs. Perfekt om du är hemmaodlare med en aktiv kompost, eller bor i en kommun som satsat på industriell kompostering. Att sortera som brännbart går givetvis också bra då materialet inte har några giftiga effekter.

You shouldn't have to choose between tasty and convenient.

- Benjamin Norman

VARFÖR SKAPADE VI LYKKE COFFEE CLUB?

För att vi är kaffenördar och livsnjutare som älskar kaffe och bara vill ha en enkel men fantastisk kaffeupplevelse. Det måste finnas en smidigare lösning helt enkelt. Lika gott, men enklare, bättre malet och kalibrerat. Vid varje bryggning. För oss som föredrar hederligt bryggkaffe men vill slippa allt tjafs som malning och dosering. Nu kan du också enkelt brygga kaffe som proffsen. Häng med så ska vi förklara mer.

TILLFÄLLEN

Eftersom kaffepåsarna är klara och inte kräver malning, vägning eller någon vidare kärlek alls passar Lykke Coffee Club bra vid många olika tillfällen. I sommarstugan, på resan, picknicken eller hemmakontoret. Kanske som gåbortpaket när du har slut på vin?

Jag är övertygad och redo! Ta mig till quizzet, jag vill gå med i Lykke Coffee club!

- Du